Spring til indhold

FAQ

Min pakke er ikke ankommet endnu
Din pakke vil blive sendt med Postnord inden for 2-3 hverdage. Hvis du ikke er hjemme, når din pakke/brev ankommer, så vil pakken blive leveret til det lokale posthus eller i den lokale pakkeforretning. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på info@toonmenow.com.

Hvad skal jeg gøre, hvis en genstand er beskadiget, eller jeg har modtaget et forkert produkt?
Desværre kan vi have sendt en forkert vare eller at produktet vil blive beskadiget under transport. Hvis du har oplevet det, bedes du kontakte os på info@toonmenow.com – vi vil sørge for at få byttet varen uden yderligere omkostninger.

Kan jeg annullere mit køb?
Ja du kan. Skriv til os på info@toonmenow.com og vi vil finde ud af det. Angiv dit bestillingsnummer eller faktura nummer, samt om du vil have pengene tilbage eller bytte til en anden vare.

Reklamationer
Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare så kontakt os hurtigst muligt.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse
Ofte fordi e-mail-adressen, der er indtastet i forbindelse med købet, er forkert, eller fordi ordrebekræftelsen er landet i dit spamfilter. Hvis du kontakter os på info@toonmenow.com, vil vi sikre dig, at du modtager den.

Hvornår vil pengene blive trukket fra mit betalingskort?
Pengene til køb bliver først trukket fra dit kreditkort, når ordren er pakket og klar til afsendelse. Af sikkerhedsgrunde er det ikke muligt at trække et større beløb på dit kort, end du har godkendt.

Er det muligt at få lavet en plakat af eget valg?
Der er mulighed for at få lavet en plakat af eget valg. Imidlertid forbeholder vi os ret til at nægte skildring af visse typer genstande, der er direkte relateret til nøgenhed.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@toonmenow.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.