Hvad er ToonMeNow?


Sitet ToonMeNow på engelsk står for “Tegn mig nu”.

Webstedet og dets tilhørende sociale mediesider under samme navn er skabt af kunstneren Amir Hussain, som er kendt for at skabe logoer og webdesign til forskellige virksomheder. Ideen bag ToonMeNow er at blande billeder fra det virkelige liv med tegninger udført via tablet. .Polaroid
 

Amir Hussain, som er etnisk pakistansk, blev født i 1976 i Odense, Danmark. Han begyndte at tegne i sit tidlige liv og valgte at gå i sin mors fodspor, der eleskede at lave malerier. Han blev mere og mere tiltrukket af sit talent, da han begyndte at vinde forskellige tegningskonkurrencer. I 1990, da Amir vandt en tur til Ukraine og Rusland, blev han klar over, at det at tegne og udtrykke sig kreativt skulle blive en væsentlig del af hans liv.

 

Amir Hussain er uddannet Cand. Negot Arabisk i Marketing & Kommunikation fra Syddansk Universitet. Han har desuden studeret arabisk på Damascus University. Udover dette har han haft forskellige praktikophold, både i London og Los Angeles, hvor han har lærte om webdesign og kommunikation.